NIEUWE KLEDIJ

22-12-2018 -
Zoals sommigen onder jullie reeds konden ontdekken op ons ledenfeest, hebben we een spiksplinternieuwe outfit voor de komende vijf seizoenen. Dankzij onze trouwe sponsors, aangevuld met nieuwkomer BNP Paribas Fortis, kunnen we ook opnieuw een formule aanbieden waarbij het aankoopbedrag van de uitrusting volledig kan terugbetaald worden over de komende vijf seizoen,mits voldoende aanwezigheid bij de zondagsritten.
Het basispakket dat we voorzien hebben (en dat dus ook dient aangeschaft te worden door iedereen die komend seizoen lid wil blijven en wil blijven meefietsen), bestaat uit:
• zomertrui met korte mouwen;
• wintertrui met lange mouwen;
• korte broek met bretellen en zeem;
• lange broek met bretellen en zeem (kan desgewenst vervangen worden door kniebroek of MTB-broek);
• windbreker;
• helm;
en dit allemaal in de nieuwe kleuren.
De totaalprijs voor dit basispakket bedraagt 325 euro. Wie graag een kniebroek heeft in plaats van een lange broek, betaalt 5 euro minder. Voor een MTB-broek in plaats van de lange broek, dient 15 euro opgelegd te worden. 
Omdat dit een aanzienlijk bedrag is, wordt dit in twee schijven afgerekend. Een eerste schijf van 200 euro wordt betaald bij bestelling, en dient dus ten laatste op 25 december
2018 op rekening van de club te staan (IBAN BE68 0682 0525 2734 - BIC: GKCCBEBB) Een tweede schijf (het saldo, inclusief het bedrag van eventuele bijbestellingen) dient betaald te zijn voor afhaling. Dit betekent dat het bedrag ten laatste op 10 februari 2019 op de clubrekening staat, of dat het bedrag cash wordt betaald bij de afhaling van de kledij op de Algemene Ledenvergadering op zondag 17 februari. Ook eventuele bijbestellingen dienen betaald te worden bij afhaling (hetzij cash, hetzij door overschrijving vooraf).