WTC Ottergem

Nieuwsberichten

Algemene vergadering

Traditioneel volgt in februari onze Algemene Ledenvergadering, dit jaar op zondag 17 februari om 11uur in ons lokaal café Dievenput. Op deze vergadering kunnen jullie inschrijven voor het nieuwe seizoen en de terugbetaling regelen van de bijdrage in de kledij (voor wie in 2018 minstens 10 ritten heeft gefietst). Tevens zal er meer info gegeven worden over de driedaagse en de fietsvakantie. Maar dit jaar komt daar nog een niet onbelangrijk punt bovenop: het afhalen van de nieuwe uitrusting, tenminste voor wie tijdig heeft besteld. Zoals vermeld in de brief omtrent de nieuwe uitrusting, verwachten we dat iedereen het saldo van zijn of haar bestellingen ruim voor de algemene vergadering op de clubrekening heeft gestort, of cash meebrengt naar de vergadering. Alles moet dus sowieso betaald zijn voor de kledij wordt meegegeven.

Geplaatst op: 07-01-2019


Driedaagse

We hebben beslist om dit jaar slechts één fietsweekend te organiseren, toegankelijk voor alle leden. Dit wordt een driedaagse in het weekend van 14 tot 16 juni, wellicht met een bestemming in het Noorden  van Frankrijk. Omdat we alle clubleden de mogelijkheid willen geven om mee te fietsen, rijden we in minstens twee groepen, waarbij we de afstand voor de tweede groep beperken tot +/- 130 km per dag langs een haalbaar parcours. Voor de andere groep mag het wat meer zijn, qua kilometers en zeker ook qua hoogtemeters ;-). Op de algemene vergadering en in komende nieuwsbrief, zullen we meer info geven over de precieze bestemming, de kostprijs en de inschrijvingsmodaliteiten.Geplaatst op: 07-01-2019


NIEUWE KLEDIJ

Zoals sommigen onder jullie reeds konden ontdekken op ons ledenfeest, hebben we een spiksplinternieuwe outfit voor de komende vijf seizoenen. Dankzij onze trouwe sponsors, aangevuld met nieuwkomer BNP Paribas Fortis, kunnen we ook opnieuw een formule aanbieden waarbij het aankoopbedrag van de uitrusting volledig kan terugbetaald worden over de komende vijf seizoen,mits voldoende aanwezigheid bij de zondagsritten.
Het basispakket dat we voorzien hebben (en dat dus ook dient aangeschaft te worden door iedereen die komend seizoen lid wil blijven en wil blijven meefietsen), bestaat uit:
• zomertrui met korte mouwen;
• wintertrui met lange mouwen;
• korte broek met bretellen en zeem;
• lange broek met bretellen en zeem (kan desgewenst vervangen worden door kniebroek of MTB-broek);
• windbreker;
• helm;
en dit allemaal in de nieuwe kleuren.
De totaalprijs voor dit basispakket bedraagt 325 euro. Wie graag een kniebroek heeft in plaats van een lange broek, betaalt 5 euro minder. Voor een MTB-broek in plaats van de lange broek, dient 15 euro opgelegd te worden. 
Omdat dit een aanzienlijk bedrag is, wordt dit in twee schijven afgerekend. Een eerste schijf van 200 euro wordt betaald bij bestelling, en dient dus ten laatste op 25 december
2018 op rekening van de club te staan (IBAN BE68 0682 0525 2734 - BIC: GKCCBEBB) Een tweede schijf (het saldo, inclusief het bedrag van eventuele bijbestellingen) dient betaald te zijn voor afhaling. Dit betekent dat het bedrag ten laatste op 10 februari 2019 op de clubrekening staat, of dat het bedrag cash wordt betaald bij de afhaling van de kledij op de Algemene Ledenvergadering op zondag 17 februari. Ook eventuele bijbestellingen dienen betaald te worden bij afhaling (hetzij cash, hetzij door overschrijving vooraf).


Geplaatst op: 22-12-2018


Activiteiten

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Ritkalender

Er zijn momenteel geen ritten voorzien.

Foto's

www.flickr.com - WTC Ottergem photostream // Write a warning for the developer ';
A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr
A photo on Flickr A photo on Flickr

Hoofdsponsors