Uitleg over onze sponsors

Een degelijke werking is enkel mogelijk wanneer er ook € - middelen beschikbaar zijn. 
Deze essentiële middelen werden opnieuw gevonden bij overtuigde SPONSORS die geloven in onze werking en de positieve uitstraling van onze groep.

Vandaar dat we loyaal onze VOLLEDIGE uitrusting dragen bij ALLE ritten die door onze club worden georganiseerd.

Verder op onze site zal je meer info vinden over al onze sponsors, maar op deze plek, wil ik me persoonlijk tot hen richten:

Geert Baeyens, de lokaalhouder van De Dievenput,  die als hoofdsponsor zijn bijdrage levert;

Danny Schockaert en Griet als jonge ondernemers én lid van de club, met hun supermarkt ‘Proxy Delhaize Bambrugge’ reeds voor een tweede maal uitrustingsponsor !

Bart De Meester uit Vlekkem en Peter Dilliën uit Lede die als sponsor meer dan 100% achter onze club staan en met hun verzekeringskantoor DMD,  te Mere al ons vertrouwen als klant genieten. 
Ook de verzekeraar van onze club !  De uwe toch ook ?

Ook een woordje voor een nieuwe sponsor vanaf 2010, ons lid Krstof Dierickx, beter gekend als het zelfstandige schilder- & decoratie bedrijf DIERICKX DECOR.
 
Fietsen Schollaert uit Oordegem, leverancier van zoveel leuke fietsen bij onze leden, ook sponsor van één van onze volgwagens en de bijzondere bijdrage in de aanschaf van de nieuwe helmen voor onze club hebben Gunther en Kristel op onze lijst van bevriende zaken gezet !

Vanaf seizoen 2008  verwelkomen we twee nieuwe (wagen)sponsors:  Sanitair & verwarming Koen Van Der Vurst, Laputstraat 19 Ottergem; en Top Dak bvba, Eekhout 13 Aaigem.

Garage Rijdant, Oudendaardsesteenweg 455 Mere, staat in voor het onderhoud van ons 'wagenpark'

Ook extra sponsoring van Fiskobelac, Raf Roelandt, Geraardsbergsestraat 252 Aalst; administratie van de VZW.
Langs deze weg een welgemeende dank-u-wel aan deze bereidwillige zaakvoerders die de WTC’ers als ambassadeurs op een positieve manier onder de aandacht willen brengen.

Uiteraard zullen we ook als klant in hun zaak onze erkenning kunnen betuigen!

Een uitzonderlijk woordje van dank.

Behalve de gebruikelijke sponsoring, is het 2-jaarlijks eetfestijn een belangrijke bron van inkomsten.
Jij als lid, familielid en sympathisant, helpt enorm door het harde werk en de kaartenverkoop om er telkens weer een succes van te maken. Dank ook aan de vele 'eters' die hun buikje en onze kas komen spijzen !

Het verantwoordelijk bestuurslid voor sponsoring:

Geert Troffaes   
tf : 0486 50 67 11